OM

 

Jag heter Gerardo Monteverde och är låtskrivare/artist samt driver Monteverde Film. Monteverde Film erbjuder allt som har att göra med filmproduktion (inspelningsplanering, inspelningsledning och redigering).

Mitt sätt att arbeta är rakt, genuint och fokuserat på känslor. Videomarknaden är annorlunda än tidigare, utbudet är enormt och användaren väljer själv vad och när man vill lyssna och titta på något. Monteverde Film kan ge dig stöd att nå din fulla potential på marknaden.

Alla behöver visa sitt verkliga jag, hur speciellt och unikt det vi gör är och vi tror att inget smink kan kompensera för det. Vi ser till passion och intresse före allting annat. Våra första frågor är vad är viktigt för dig, vad vill du uppnå och varför?

CreateShare

Jag samarbetar med Stockholms Groove som är en organisation som stödjer osignade artister. Tillsammans hjälper vi dem att få ut sin musik och lyfter deras talang. Artisternas genuinitet är kärnan i vår vision.

cropped-logosgnoback.png

Arbetet innehåller inspelningsplanering, inspelningsledning och klippning av live performances, intervjuer och musikvideor. Tack vare Eric Haney (Stockholms Groove ledare) har jag blivit mer och mer inspirerad av filmproduktion. Han är en talangfull person och en av mina bästa kompisar. Ett stort tack till Anissa Rose (Stockholms Groove ledare) och Mattias Nylander (mixning och ljudproduktion på Stockholms Groove), man lär sig från dem hela tiden!